Comertul în Magazinul online se bazează pe Termenii si Conditiile acestui Magazin online, pe care fiecare client ar trebui să îl citească înainte de cumpararea unui produs. Lansarea unei comenzi constituie acceptarea acestor Termeni și Condiții.

Magazinul ecommerce este proprietatea Magazinul isi rezerva dreptul de a modifica, in orice moment, fara notificare in prealabil, acesti Termeni si Conditii partial sau intergral. Comenzile lansate anterior modificarilor din Termeni si Conditii se supun Conditiilor si Termenilor in vigoare la momentul lansarii comenzii.
Prin cumpararea de produse din magazinul clientul accepta acesti Termeni si Conditii. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor, clientul este de acord sa primeasca materiale promotionale trimise pentru a fi informat cu privire la reduceri, promotii,produse noi, etc.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat.

Trebuie sa cititi cu atentie tot prospectul. Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Clientii Magazinului online sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

Cei care acceseaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.
In ciuda eforturilor noastre constante de a asigura informatii corecte in descrierea produselor, exista situatii cand producatorul schimba compozitia sau imaginea produsului fara preaviz. Forma de prezentare a produselor poate contine informatii schimbate fata de informatiile prezentate pe site. Toate informatiile despre produse de pe site-ul nostru au scop strict informativ. Va rugam sa cititi eticheta produsului, atentionarile si instructiunile afisate pe produs inainte de a consuma sau folosi produsul respectiv. Materialele prezentate pe acest site nu sunt un substitut pentru consultatia medicala, diagnostic sau trtament. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru inexactitati sau declaratii inexacte cu privire la produsele de la terte parti sau producatori.

Intregul continut al site-ului este proprietatea si a furnizorilor sai, fiind protejat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul scris al a oricaror elemente de pe site (texte, grafica, imagini, software, logo, simboluri si alte date) se pedepseste conform legilor in vigoare .
Toate prețurile afisate in Magazinul online sunt exprimate in lei si contin TVA .Preturile fiecarui produs afisat, atunci cand comanda este lansata ,raman neschimbate pana la efectuarea platii.

Magazinul isi rezerva dreptul de modificare a preturilor produselor, adaugare produse noi,retragerea produselor sau promotiilor, a descrieriilor aferente fiecarui produs.

Magazinul nostru vinde produse online, comenzile pot fi făcute 24/7, vindem doar produse noi, care nu prezinta defecte fizice sau juridice.

Lansarea comenzilor se face prin completarea corecta a formularului de comanda, prin care clientul v-a furniza informatiile necesare pentru efectuarea tranzactiei. Fiecare comanda lansata v-a primii email de confirmare informand primirea acesteia. Magazinul online isi rezerva dreptul de a verifica comenzile lansate iar in cazul in care nu poate fi stabilit nici un contact cu clientul isi rezerva dreptul de suspendare sau anulare a respectivei comenzi.